Novi Sad
18.10.2011.
12:03 > 10:08
Najveće šanse da dožive saobraćajnu nesreću u Novom Sadu imaju sugrađani koji petkom od 13 do 14h voze Bulevarom oslobođanja, pokazuju najnovije gradske studije o bezbednosti u saobraćaju.
  • Dragan

    19.10.2011 08:46
    a još kad počnu da saobraćaju i tramvaji preko bulevara
  • Teodosije III

    18.10.2011 22:16
    Treba napraviti nadvoznjak za kola na Bulevaru oslobodjenja preko Futoske.
  • 18.10.2011 18:52
    @Sneža
    Ne slažem se sa vama da treba postaviti tu pešački. Da deonica je dugačka 600 m, zar je teško otići do pešačkog. Postavljanjem pešakog između Novosadskom Sajma i Kralja Petra bi dodano usporavalo saobraćaj. Mislite da je meni ako vozim auto zanimljivo stajati na svakih 300 m. Najbolje rešenje ili podzemni prolaz ili pasarela (pešaki most preko saobraćajnice). Mada bi i tada bilo onih koji pretračavali bulevare jer bi im se bilo mrsko penjati/silaziti stepenicama. E takvima zveknuti takve kazne da moraju da je plate od dve plate! Prvo zbog toga što ometa saobraćaj jer vozač izbegavajući njega može da skrene i udari drugi auto, a drugo zbog toga ako ga udari tom vozaču će ostati trauma.
  • SerJoža

    18.10.2011 17:18
    Pavličić obećava? Hahahah...ma daaajte...
  • mb

    18.10.2011 14:24
    jos jedan dokaz
    da Saobracajna Pilicija ne radi svoj posao, a svako divljanje po ulicama naseg grada nastaje kao posledica mogucnosti da se prekrsaji na licu mesta plate putem podmicivanja "saobracajaca"! da se zakon sprovodi i da se tacke, kazne i oduzimanja dozvole redovno vrse, broj nesreca bi se drasticno smanjio. veliki deo krivice snosi i ZIG koji stalno kuka da nema novaa za ovo ili ono! Za debele plate imaju, a za bezbedbost gradjana... morate da sacekate! Lopovi na sve strane!
  • sneža

    18.10.2011 12:36
    Stanijemo na delu Bul.oslobođenja između raskrsnice Novosadskog sajma i Kralja Petra ,više puta smo molili i pisali peticije da se bar obeleži pešačim prelazom ili trputćim semaformo ali na žalost ni to nismo mogi da dobijemo a oni pričaju i pešačkim mosovima, kakva zabluda......Svakodnevno svi moramo prelaziti bulevar , saobraćaj je katastrofa o brzinama i ograničenjim da ne pričamo .Saobraćajci bi više radarem zaradili negu na putevima Veternik i Futog ali ni od toga nište važno da one koji moraju da se zaustave jer naravno nema parkiga kažnjavaju... šta reći o "pravilima" .......i bezbednosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna